Formatia Artis - Formatie nunta Bacau, Formatie muzica cumetrie, petrecere in Bacau, Roman, Piatra Neamt, Adjud, Focsani, Moinesti, Comanesti, Vaslui, Pascani, Suceava, Iasi

0746.806.191

Formatia Artis din Bacau asigura muzica perfecta pentru petrecerea dvs., repertoriul nostru de muzica usoara, populara si de petrecere fiind foarte variat.

Sonorizarea de cea mai inalta calitate, se poate adapta foarte bine petrecerilor in spatiu inchis cat si in aer liber.

grup-ok-final

Formatia Artis din Bacau este o formatie care canta in special muzica pentru nunti, petreceri, cumetrii si alte evenimente deosebite.

Repertoriul formatiei Artis cuprinde muzica pentru toate gusturile si pentru toti (muzica populara, muzica usoara, muzica dance, muzica internationala, muzica usoara romaneasca, muzica de petrecere), transformand nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra intr-un eveniment deosebit de placut.

Formatia noastra activeaza cu preponderenta in Bacau, Piatra Neamt, Suceava, Iasi, Vaslui, Adjuf, Focsani, Moinesti, Comanesti, Pascani, Braila, Botosani si nu numai.

Pentru ca muzica noastra sa fie la cele mai inalte standarde audio suntem insotiti de instumente si echipamente de ultima generatie, ce ofera o sonorizare foarte buna.

Formatia nunta Artis este una dintre cele mai cunoscute formatii din Moldova, cu o bogata experienta acumulata la numeroase petreceri, nunti si alte evenimente deosebite. Suntem o prezenta discreta si in acelasi timp placuta.

Ne puteti gasi in fiecare seara de Marti pana Duminica, intre orele 18 - 22 la restaurantul "Pasaj" din Bacau.

Pentru a va convinge, va rugam sa accesti pagina de galerie video sau galerie audio.

 

Formatia Artis din Bacau este o formatie de nunta, formatie de muzica pentru petreceri, cumetrii, nunti si alte evenimente deosebite. Formatia Artis va ofera un repertoriu muzical bogat si o calitate audio foarte buna prin intermediul instrumentelor muzicale de ultima generatie.